Billig bilsyn i Vejle, Horsens, Hedensted og omegn

Få et kvalitetssyn af din bil

Når det er tid til at få din bil synet, er Hedensted Bilsyn det rette sted for dig. Vi tilbyder billig bilsyn, som er grundigt og pålideligt syn af biler i området omkring Hedensted, Horsens og Vejle. Med vores team af erfarne teknikere og mere end 25 års ekspertise inden for bilbranchen, garanterer vi en service, der opfylder alle lovmæssige krav og sikkerhedsstandarder.

Vi kan varetage syn af alle slags biler

Hos Hedensted Bilsyn tager vi os af syn af forskellige typer køretøjer, herunder personbiler, varevogne og trailere max 750 kg. Vores proces sikrer, at dit køretøj overholder alle færdselssikkerhedsmæssige og miljømæssige standarder. Vi kontrollerer grundigt alle vigtige dele af dit køretøj, fra stelnummer til bremser til lys og ruder. Vi undersøger også eventuelle rustskader og anhængertræk, for at sikre at din bil er i den bedst mulige stand. Derudover er der ved Hedensted Bilsyn også mulighed for drive in syn, så synet er til mindst mulig ubelejlighed i din hverdag.

Hvad bliver der tjekket under et bilsyn?

Når du bringer din bil til os, gennemgår vi en række kontrolpunkter for at sikre, at vores syn af din bil er som det skal være. Dette omfatter:

  • Stelnummeret: For at bekræfte køretøjets identitet.
  • Bremser: For at sikre maksimal sikkerhed under kørsel.
  • Lys og lygter: For korrekt synlighed og signalering til andre trafikanter.
  • Ruder og spejle: For klarhed og korrekt udsyn.
  • Seler og sikkerhedsudstyr: For at sikre, at alle sikkerhedsfunktioner fungerer korrekt.
  • Motor og undervogn: For at kontrollere for eventuelle mekaniske eller strukturelle problemer.
  • Dæk: For at sikre korrekt mønsterdybde og tilstand.

Modtager du en indkaldelse fra Færdselsstyrelsen, har du op til 8 uger til at få foretaget det lovpligtige bilsyn. For personbiler og varevogne gælder det, at de første 4 år efter indregistrering modtager du en indkaldelse, og derefter skal bilen synes hvert andet år. Ønsker du at bestille tid til et billig bilsyn? Kontakt os direkte for at planlægge et tidspunkt, der passer dig.

Skal vi stå for et syn af din bil – billig bilsyn?

På Hedensted Bilsyn står vi klar til at tage hånd om dit køretøj med professionalisme og omsorg. Vi tilbyder bilsyn i Vejle og Horsens til gode priser. Du kan kontakte os på telefon (+45) 61 30 99 11 eller sende en e-mail til rasmus@hedenstedbilsyn.dk for at aftale en tid eller få mere information om vores priser og ydelser. Vi ser frem til at sikre, at din bil er sikker og klar til vejen!