Synshal i Hedensted nær Horsens og Vejle

Er det tid til, at dit køretøj skal til syn? Hos Hedensted Bilsyn tilbyder vi kompetent og grundig syn af bil, varevogne og andre transportmidler. Vores synshal er placeret i Hedensted nær Horsens og Vejle, hvor vi tilbyder vores kvalitetssikret service til private og erhverv til konkurrencedygtige priser.

Hvilke slags køretøjer kan blive synet i vores synshal?

Hos Hedensted Bilsyn har vi over 30 års erfaring indenfor branchen, og har derfor mulighed for at syne de fleste køretøjer.

Vi tilbyder bl.a. syn af:

✓ Personbiler
✓ Varebiler
✓ Trailere op til 750 Kg
✓ Motorcykler

Du modtager en synsrapport

Efter synet er blevet afsluttet, så får du udleveret en synsrapport, og denne rapport indeholder et synsresultat samt en beskrivelse af køretøjets eventuelle fejl og mangler. Du vil også blive informeret, hvis vores mekaniker opdager noget, der kan udvikle sig til fejl i fremtiden.

Synsrapporter viser enten:

  • Godkendt
  • Betinget godkendt
  • Kan godkendes efter omsyn
  • Ikke godkendt

Er dit køretøj ikke blevet godkendt i vores synshal, kommer vi med en liste over dine fejl og mangler til udbedring før dit køretøj kan komme til syn igen.

 

Bestil tid til syn

 

Kontakt din lokale synshal i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores service? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 99 11, sende en mail til rasmus@hedenstedbilsyn.dk eller udfylde vores kontaktformular. Du har mulighed for at bestille en tid til syn online. Vi ser frem til at høre fra dig.